Relatie coaching

Loopt het niet zo lekker en bent u soms de verbinding met uw partner kwijt of wilt u preventief aan de slag? Is langdurige relatietherapie voor u en uw partner te intensief? Voor een traject op maat bent u bij Aafke aan het juiste adres.

Uw auto krijgt waarschijnlijk op tijd zijn APK, maar een regelmatige check van uw relatie? Dat zijn we vaak niet gewend.

U probeert wel met elkaar te praten, maar zonder dat u het wilt, raakt u elkaar kwijt met alle pijn en frustratie die daarbij komt. De kracht van Aafke ligt in kortere trajecten. Zij helpt u de verbinding met uw partner weer te vinden in de vorm van relatie coaching op maat.

Wat houdt deze relatie coaching in?

Deze coaching bestaat uit een intake, drie vervolggesprekken en een afrondend gesprek, elk gesprek duurt max. een uur en een kwartier.

Als tijdens de intake blijkt dat dit een traject is wat bij u beiden past, vervolgen we met drie gesprekken waarin een aantal thema’s worden besproken die vaak bron zijn van conflict of verwijdering tussen stellen. Na deze gesprekken ronden we af en kan dit traject voldoende zijn om weer samen verder te kunnen.

Duidelijkheid wat betreft de tijd die u investeert en welke kosten er mee gemoeid zijn.

Het is niet meer mogelijk bij Aafke u aan te melden voor langere therapietrajecten. Heeft u meer nodig dan boven genoemd pakket? Aafke kan u helpen vanuit haar netwerk een therapeut te vinden die bij u past. Neem gerust contact op wanneer u meer wilt weten over deze coaching.

Voor deze gesprekken gelden de gebruikelijke tarieven en voorwaarden. Zie vergoedingen en kosten.

Wilt u de verbinding met uw partner weer vinden? Meld u aan voor een intake!

Dankzij de prettige gesprekken met Aafke weet ik nu beter hoe ik op bepaalde situaties moet reageren. Hierdoor zit ik nu weer een stuk lekkerder in mijn vel.

> meer recensies lezen