Hulpverlening

U heeft een uitdaging. Er is ruzie in de familie, u loopt vast op uw werk, u bent somber of twijfelt voortdurend aan uzelf. Anderen zeggen misschien dat het aan u zelf ligt. Maar dat is juist het probleem. Hoe ontrafelt u deze knoop?

Psychosociale hulpverlening

Psychosociale hulpverlening door Aafke kan veel betekenen voor u. In mijn praktijkruimte – in het centrum van Amersfoort – ontmoet ik allerlei mensen zoals u. Topmanagers en huisvrouwen, docenten en timmerlieden, consultants en zzp’ers. Mannen en vrouwen, hoog en laag opgeleide mensen. Diverse cliënten uit ondermeer Amersfoort, Barneveld, Nijkerk, Soest en Baarn. Waar u ook vandaan komt, van harte welkom in mijn praktijk! Alleen bij verslavingsproblematiek bent u bij mij niet aan het goede adres.

Contextuele therapie, wat is de contextuele benadering?

Aafke werkt in de psychosociale hulpverlening met contextuele therapie. Veel problemen van mensen hebben te maken met hun achtergrond en levensgeschiedenis. De relatie met de ouders, de normen en patronen van het gezin waarin iemand opgroeide, werken door in het gedrag naar partner, kinderen en anderen. De contextuele therapie zoekt de balans tussen vrijheid én verbondenheid met de ouders, kinderen en andere familieleden. Ofwel: op een verantwoorde en eerlijke manier zorgdragen voor mensen om u heen, zonder de zorg voor eigen persoon uit het oog te verliezen. Meer informatie kunt u vinden op de site van de Vereniging van Contextueel Werkers.

Direct naar: > Hulp bij rouwverwerking, > Hulp bij burn-out, > Hulp bij stress, > Persoonlijke coaching

Dit mag u verwachten

Wat ik hen en u bied, is dit:

  • Aandacht en oprechte betrokkenheid
  • Een treffende analyse van uw of u beider probleem
  • Doelgerichte hulpverlening die niet langer duurt dan nodig is
  • Gebruik van diverse methodes waarbij de contextuele benadering centraal staat

U zou niet de eerste zijn die al naar een paar sessies het gevoel heeft dat er inzicht en verandering ontstaat. Twijfelt u? Kom gewoon eens langs voor een intake!

Dankzij de prettige gesprekken met Aafke weet ik nu beter hoe ik op bepaalde situaties moet reageren. Hierdoor zit ik nu weer een stuk lekkerder in mijn vel.

> meer recensies lezen