Coaching op de werkvloer

Heeft u een probleem of een uitdaging in uw werkomgeving? Het is maar hoe u het ziet. Heeft u het gevoel dat u met enige regelmaat tegen uw grenzen of die van anderen aanloopt? Krijgt u er faalangst door of wordt u er doodmoe van? Heeft u steeds conflicten met collega’s of leidinggevenden? Of andersom: uw leidinggevende begrijpt u niet. Bent u een vakman, maar is uw karakter niet altijd gemakkelijk voor collega’s? Herkent u dit? En zou u liever op een gemakkelijkere manier in het leven staan?

Gedragsverandering door coaching

Het zijn maar voorbeelden. En uw situatie zou het volgende voorbeeld kunnen zijn. Situaties waarin ik veel voor u kan betekenen met een serie gesprekken. Tijdens de gesprekken luister ik, confronteer waar nodig en ondersteun ik u in dit proces. Door de nieuwe inzichten die u opdoet, leert u uw gedrag op belangrijke punten te veranderen. U zult ontdekken dat het inspirerend en hoopgevend is om met uw eigen gedrag te oefenen!

Coaching preventie van ziekteverzuim

Kunt u coaching gebruiken of denkt u dat dit voor één van uw collega’s geldt? Maak er dan werk van en kies voor effectieve verzuimpreventie. Voorkomen is beter dan genezen!

Wilt u meer weten over coaching op de werkvloer? Maak dan eens een afspraak om langs te komen voor een intake.