Nieuwe website

Mij werd te verstaan gegeven dat mijn website sterk verouderd was. Dat wil zeggen, de achterkant, wat dat ook mag wezen. Ik heb me laten informeren en begrijp ervan dat ik niet goed vindbaar meer ben en dat er te weinig gebeurt waardoor Google me laat zakken, letterlijk dan in de rij. En dat moeten we natuurlijk niet hebben. 

Ik ben erg blij met mijn nieuwe website en hoop dat deze site jullie duidelijke informatie geeft, die gemakkelijk te vinden is! Zeg het voort!

Dit is de eerste stap, in november volgt de volgende stap; een nieuwe werk- en woonplek. Te zijner tijd zal ik jullie daar natuurlijk over berichten. Voor nu moet er eerst geklust en geverfd worden, een hele onderneming. Maar goed, ieder zijn vak nietwaar, ik luister liever. De spijker op zijn kop slaan… tja daar herken ik me dan wel weer in.

Bij de nieuwe website hoort ook een blog. Ik moet er aan geloven. Vind Google fijn en die ik begrijp inmiddels dat ik die beter te vriend kan houden.

Dus bij deze de aftrap.

Ik zou het leuk vinden als jullie input willen geven, geef gerust een onderwerp aan waar je meer over zou willen weten. Als ik daar iets zinnigs over denk te kunnen zeggen, of andere informatie weet over dat onderwerp, zal ik jullie dat niet onthouden!

Reageren op mijn blog kan natuurlijk altijd. Voel je vrij al dan niet wat te mailen!

Een hartelijke groet,

Aafke van Deursen