Routebeschrijving

Het appartementencomplex waar Aafke praktijk houdt, heeft vier zijden, elk met een andere naam: Drapiersgilde, De Gildenplaats, Grote Koppel en De Schutspatroon (handig om te weten voor de route en de parkeergelegenheid).

 1. Wanneer je met de trein komt; uitstappen Amersfoort Centraal aan de kant van het Soesterkwartier. Vanaf het plein ga je rechts af (rug naar station) en loop je de Piet Mondriaanlaan af. Steek de rotonde recht over en loop het winkelcentrum Eemplein over tot aan de brug over de Eem.
 2. Schuin links zie je het appartementencomplex. Loop over de brug en langs het basketbalveldje, hier heet het de Gildeplaats.
 3. De Drapiersgilde bevindt zich links om de hoek van de Gildeplaats.
 4. Loopafstand vanaf het station circa 12-15 minuten.

  Parkeermogelijkheden

  1. Toets bij je navigatie de ‘Schutspatroon’ in, niet ‘de Drapiersgilde’. Volg de navigatie door de Koppelweg in te rijden, ga echter niet rechts de Vendelier in, maar rij rechtdoor tot je echt rechts van je het bord Groeneveld/Schutspatroon ziet, want anders word je via de kade naar de Schutspatroon geleid en dat kan niet met de auto. Bij De Schutspatroon en de omliggende straten is voldoende (nu nog) gratis parkeergelegenheid. Loopafstand circa 2-5 min.
  2. Parkeren kan ook aan de Limburgse straat, er zijn hier diverse beddenwinkels met voldoende parkeergelegenheid, hier mag je 2 uur gratis staan met de blauwe parkeerschijf. Op de parkeerplaats loop je richting de Brabantse straat en gaat bij de Kleine Koppel brug over en houdt rechts aan richting de Grote Koppel. Loop over de kade (links appartementencomplexen en rechts van je de Eem) tot aan De Gildeplaats, bij het basketbalveldje, even de Gildeplaats overlopen en links om de hoek bevindt zich de Drapiersgilde. Loopafstand circa 5 – 7 min.
  3. Tenslotte kan je (betaald met korting als je nog even boodschappen doet bij AH, dan kan je je ticket inleveren bij de balie en krijg je 1 uur gratis! ) parkeren in parkeergarage Het Eemplein. De uitgang bevindt zich bij de Albert Heijn, hier loop je het Eemplein op tot aan de brug over de Eem. Schuin links zie je het appartementencomplex. Loop over de brug en langs het basketbalveldje, hier heet het de Gildeplaats. De Drapiersgilde bevindt zich links om de hoek van de Gildeplaats. Loopafstand circa 5 -7 min.

   Welkom op nummer 55!’