Relatietherapie

Met de nieuwe website ook een nieuw concept gelanceerd; relatietherapie.

Op zich een woord dat veel collega’s natuurlijk ook gebruiken. Er is weinig nieuws wat dat betreft.

Wat ook niet nieuw is; cliënten die therapie moe zijn, of het niet zien zitten weer zo’n heel traject in te gaan. Van het woord therapie gaan hun haren al weer overeind staan, om over hun tijd en portemonnee nog maar te zwijgen. Ook in een groep met andere stellen voelen zij zich niet senang.

Maar ergens knaagt het wel… het loopt al een tijdje niet zo lekker, de verbinding met elkaar zijn ze wat kwijt. Daarvoor heb ik iets bedacht, wat dan voor mij wel nieuw is. En waarvan ik hoop dat mensen, en stellen in het bijzonder, er baat bij hebben.

Een plan op maat, een intake, drie gesprekken en een slot. Waarbij een aantal thema’s die vaak voor problemen zorgen worden besproken. En waarbij ik hoop dat het mensen weer in de goede richting brengt, naar elkaar wel te verstaan. Een boost zou je kunnen zeggen.

Er zit een kop en een staart aan, je weet waar je aan toe bent en hoeveel tijd en geld er mee gemoeid zijn. Wellicht helpt dat stellen over de drempel en is die drempel ook wat minder hoog!

We gaan het zien, ben benieuwd of dit mensen aanspreekt, ik ga in elk geval mijn best doen hen een stap verder te helpen: richting verbinding met zichzelf en met elkaar!

Een hartelijke groet,

%d bloggers liken dit: