Individuele Coaching

Heeft u een probleem of een uitdaging in uw werkomgeving? Het is maar hoe u het ziet. Heeft u het gevoel dat u met enige regelmaat tegen uw grenzen of die van anderen aanloopt? Krijgt u er faalangst door of wordt u er doodmoe van? Hebt u steeds conflicten met collega’s of leidinggevenden? Of andersom: uw leidinggevende begrijpt u niet… Bent u een vakman, maar is uw karakter niet altijd gemakkelijk voor collega’s? Herkent u dit? En zou u liever op een gemakkelijker manier in het leven staan?

Gedragsverandering door coaching

Het zijn maar voorbeelden. Uw situatie zou het volgende voorbeeld kunnen zijn. Situaties waarin Aafke veel voor u kan betekenen met een korte serie gesprekken. Tijdens deze coaching analyseren we het probleem en werken we aan een oplossing. Door de nieuwe inzichten die u opdoet, leert u uw gedrag op belangrijke punten te veranderen. Ik luister, confronteer waar nodig en ondersteun u in dit proces. U zult ontdekken dat het inspirerend en hoopgevend is om met uw eigen gedrag te oefenen!

Preventie van ziekteverzuim coaching

Kunt u coaching gebruiken of denkt u dat dit voor één van uw collega’s geldt? Maak er dan werk van en kies voor effectieve verzuimpreventie. Voorkomen is beter dan genezen. Mijn kortdurende hulpverlening helpt ziekteverzuim te voorkomen.

Wilt u meer weten over individuele coaching? Maak dan eens een afspraak om langs te komen voor een intake.

Dankzij de prettige gesprekken met Aafke weet ik nu beter hoe ik op bepaalde situaties moet reageren. Hierdoor zit ik nu weer een stuk lekkerder in mijn vel.

> meer recensies lezen