Hulp bij stress

U heeft stress symptomen en zoekt hulp in de regio’s Amersfoort, Barneveld, Nijkerk, Soest en Baarn? Aafke helpt u graag! Uiteraard ook voor mensen buiten deze regio’s. 

Heeft u voortdurend het gevoel dat u veel te druk bent en levert dat teveel stress op? Vindt u eigenlijk zelf dat u het allemaal wel aan zou moeten kunnen, maar lukt het simpelweg niet (meer)? Wordt u daar gespannen, moedeloos en oververmoeid van? Dan wilt u misschien wel hulp bij het omgaan met stress. 

Aafke kan u hulp geven bij stress op het werk, maar ook bij stress in uw persoonlijke leven. Vaak zijn werk en persoonlijk leven nauw met elkaar verbonden en zult u merken dat als u het ene aanpakt, het andere ook mee verandert. Maar voor die verandering heeft u een steun in de rug van iemand als Aafke nodig.

Zij werkt op een doelgerichte en persoonlijke manier. Alleen al door haar luisterend oor, door haar begrip en haar onafhankelijke vragen, zult u merken dat u uw verhaal kwijt kunt en dat u op een bepaald moment de bomen in het bos weer ziet.

Neem contact op voor meer informatie, u kunt ook een afspraak maken om langs te komen voor een intake.

Dankzij de prettige gesprekken met Aafke weet ik nu beter hoe ik op bepaalde situaties moet reageren. Hierdoor zit ik nu weer een stuk lekkerder in mijn vel.

> meer recensies lezen