Hulp bij rouwverwerking

U zoekt hulp bij rouwverwerking in de regio’s Amersfoort, Barneveld, Nijkerk, Soest en Baarn? Aafke helpt u graag! Uiteraard ook voor mensen buiten deze regio’s. 

Heeft u een groot verlies geleden en kunt u niet uit de voeten met uw verdriet?

U hoeft daarbij niet alleen te denken aan het verlies van een dierbare aan de dood, er zijn veel meer situaties waarin verlies diep op u kan inhakken. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding of aan een breuk met uw kinderen, met goede vrienden of iets heel anders: het afbranden van uw huis of een faillissement.

Bij elk verlies hoort rouwverwerking. Misschien wilt u wat hulp bij die rouwverwerking? Samen met Aafke geeft zij u ruimte, ruimte om aan uw gevoelens toe te komen en het daarna te kunnen verwerken. 

Rouwverwerking heeft invloed op uw hele leven: uw werk, uw sociale leven en uw privéomstandigheden. Hulp bij rouwverwerking is helemaal niet vreemd. In onze maatschappij waarin iedereen aldoor sterk moet zijn, is vaak geen plek voor rouwverwerking. Dat is al jaren zo en daardoor zijn de mensen het een beetje verleerd om er mee om te gaan. 

Aafke werkt op een doelgerichte en persoonlijke manier. Wilt u weten of u zich thuis zou voelen bij Aafke? Dan kunt u na afspraak langs komen voor een intake. Neem contact op!

Dankzij de prettige gesprekken met Aafke weet ik nu beter hoe ik op bepaalde situaties moet reageren. Hierdoor zit ik nu weer een stuk lekkerder in mijn vel.

> meer recensies lezen