Hulp bij burn-out

U zoekt hulp bij een burn-out in de regio’s Amersfoort, Barneveld, Nijkerk, Soest en Baarn? Aafke helpt u graag! Uiteraard ook voor mensen buiten deze regio’s. 

Bent u naar huis gestuurd met de mededeling dat u een burn-out heeft? Dat is even een klap, want u dacht waarschijnlijk dat u dat nooit zou overkomen. U werkte immers graag en veel en opeens was het niet meer leuk. Een burn-out grijpt diep in in uw gevoelsleven. Voor hulp bij een burn-out kunt u terecht bij Aafke. Met haar hulp zult u langzaam maar zeker de zon weer zien schijnen, ook al kunt u zich dat nu nog niet voorstellen.

Hulp bij een burn-out van Aafke zal niet eindeloos duren. Aafke houdt namelijk van een doelgerichte aanpak, ze is er om u te helpen, niet om u aan het lijntje te houden. Zij hanteert voor haar hulp bij een burn-out de contextuele benadering. Daarmee bereikt zij dat u op een verantwoorde en eerlijke manier kunt zorg dragen voor mensen om u heen (waaronder ook uw werk valt), zonder de zorg voor uzelf uit het oog te verliezen.

Wilt u meer weten over deze vorm van hulp bij een burn-out? U kunt een afspraak maken om langs te komen voor een intake of neem contact op voor meer informatie.

Dankzij de prettige gesprekken met Aafke weet ik nu beter hoe ik op bepaalde situaties moet reageren. Hierdoor zit ik nu weer een stuk lekkerder in mijn vel.

> meer recensies lezen